Η Ειρήνη Ζεβελάκη στο elpis calling…

0

Οι αναποδιές της ζωής καμιά φορά μπορεί να φέρουν μεγάλη επιτυχία. Κι αν ο δέκτης είναι άνθρωπος με σωφροσύνη, ευγένεια ψυχής και συγκροτημένη σκέψη, τότε η επιτυχία μπορεί να έρθει ακόμα πιο γρήγορα και να μείνει!

Πίστη στο όνειρο, επιμονή και τόλμη είναι τα βασικά συστατικά της συνταγής για την επιτυχία τού να είσαι κυρίως καλά με τον εαυτό σου και τα όνειρά σου, με τα θέλω και την προσωπική σου εξέλιξη, με τον τρόπο που θες να διαχειριστείς την ζωή όταν φέρνει δυσκολίες. Όλα αυτά μαζί τα ανακατεύει η Ειρήνη Ζεβελάκη, η βραβευμένη food blogger του Paxxi, και την καλωσορίζουμε με χαρά στην παρέα του elpis calling.

  1. Μνήμες από το παρελθόν, τόπος καταγωγής, χρόνια νεότητας… ποιο δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα σας παρέμεινε δυνατό ως σήμερα;

Είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ηράκλειο, μια πόλη που αγαπώ πραγματικά. Τα φοιτητικά χρόνια μου τα πέρασα στην Αθήνα, σε γρήγορους ρυθμούς. Η ευγένεια και η δημιουργικότητα νομίζω με χαρακτηρίζουν σε όλη την πορεία μου.

  1. Ανατροπές στον κύκλο της ζωής υπήρξαν; Τυχαία γεγονότα;

Φυσικά, η ζωή δεν είναι σταθερή έχει τις καλές και τις δύσκολες στιγμές της, από εμάς εξαρτάται πως τις διαχειριζόμαστε. Μπορεί μια δύσκολη περίοδος να μας δώσει το έναυσμα να αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας που θεωρούσαμε μέχρι τότε δεδομένα κι όλο αυτό να μας ανοίξει νέους δρόμους. Σε μια τέτοια στιγμή κι εγώ αποφάσισα να δημιουργήσω το Paxxi.

  1. Εμπειρία και χρόνος… τελικά είναι σύμμαχοι;

Ο χρόνος φέρνει την εμπειρία, επομένως ο καιρός που περνάει μας κάνει πιο πλούσιους σε εμπειρίες.

  1. Πως ισορροπεί η καθημερινότητα με τις ανάγκες της προσωπικής ζωής; Υπάρχει χρόνος για όσα αγαπάτε;

Η σύγχρονή ζωή είναι πολύ απαιτητική και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος, γι αυτό μπαίνουν προτεραιότητες. Κάποιες στιγμές νικάν οι δουλειές και κάποιες άλλες ο ελεύθερος χρόνος, ανάλογα την περίοδο.

  1. Τι πυροδοτεί την αγάπη σας για όσα κάνετε; Τι οδηγεί στην έμπνευση της κάθε στιγμής;

Και στα δύο η αγάπη είναι ο οδηγός, αν αγαπάς και ενδιαφέρεσαι για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι δεν γίνεται αυτό να μην πετύχει. Ατυχίες και δυσκολίες υπάρχουν πάντα, πρέπει να έχουμε τη δύναμη να τις ξεπερνάμε, να μαθαίνουμε, και να προχωράμε.

  1. Ζούμε εποχές μεγάλης παγκόσμιας αναστάτωσης. Σε τι βαθμό επηρεάζουν την καθημερινότητα και τις επιλογές σας;

Η αναστάτωση από τη στιγμή που ζούμε όλοι σε μια κοινωνία, με επηρεάζει άμεσα και ανάλογα, πολύ ή λιγότερο. Κινούμαστε σε έναν κόσμο που λόγω τις ευχέρειας στην επικοινωνία με το ίντερνετ μπορούμε άμεσα να μαθαίνουμε τι συμβαίνει στην άλλη πλευρά του κόσμου, κι όλο αυτό έρχεται πιο κοντά μας, επομένως μας επηρεάζει και περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή στην ιστορία.

  1. Κι αν δεν προβλέπεται το μέλλον πάντα υπάρχουν σχέδια… Κάνετε όνειρα; Ελπίζετε ακόμα;

Φυσικά, πιστεύω ότι αν σταματήσω να ονειρεύομαι θα πεθάνω. Αν δεν έχω όραμα και σχέδια για το μέλλον, όχι απαραίτητα μεγάλα, αλλά τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη μας.

  1. Μια ευχή για τους αναγνώστες του elpis calling…

Να προσπαθούν πάντα να πραγματοποιούν τα όνειρα τους!

Πηγή φωτογραφιών: Αρχείο Ειρήνης Ζεβελάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ