Κι όμως είμαστε ακόμα εδώ…

2

Δεν ασχολούμαι με μετρήσεις και αναλύσεις. Δεν τα πάω καλά με τους αριθμούς γενικά. Ειδικά, δεν είναι αυτοσκοπός τα νούμερα και οι αριθμοί, ούτε οι μετρήσεις. Για μένα η αρχική σκέψη στο ξεκίνημα του μπλογκ ήταν να υπάρχει ο «έστω και ένας» αναγνώστης που θα ήταν καλύτερος από κανέναν αναγνώστη. Κι αυτός ο ένας αναγνώστης στο πέρασμα του χρόνου έγινε κι άλλος κι ακόμα ένας και ακόμα ένας από κάθε μεριά του πλανήτη που με κάνει να κοιτώ με έκπληξη τον παγκόσμιο χάρτη.

Δεν ξέρω τί μετρούν οι αλγόριθμοι και ούτε το έχω ψάξει. Και να το ψάξω δε θα καταλάβω, γιατί δεν σκαμπάζω από τέτοιες γνώσεις. Οπότε, ακόμα και τυχαία αν έγινε η αναζήτηση κι αυτή η αναζήτηση έδωσε ένα χτύπημα στο μπλογκ, αυτό είναι κάτι καλό. Κι αν ο τυχαίος αναζητητής του διαδικτύου έπεσε πάνω στη σελίδα μου, χαρές και πανηγύρια! Ακόμα κι έτσι, χαίρομαι πολύ! Γιατί και το τυχαίο είναι πολύ ωραίο και αν όλη η ζωή μας είναι φτιαγμένη από τυχαία γεγονότα, τότε χαίρομαι που έσμιξαν οι δρόμοι μας και συναντηθήκαμε στο χάος του διαδικτύου.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Αν είστε Έλληνες του κόσμου, αν είστε πολίτες του κόσμου, αν είστε αναγνώστες ή απλά περίεργοι, αν κάτι μας έφερε κοντά για κάποιο λόγο είμαι ευγνώμων! Δεν περίμενα ότι ξεκινώντας να γράφω εδώ θα συναντούσα τόσους ανθρώπους.

Αν είστε άνθρωποι και όχι ρομπότ, πάντα θα χαίρομαι να παίρνω τα μηνύματά σας και να ανταλλάσουμε δυο κουβέντες. Είναι πολύ σημαντική η αλληλεπίδραση όπως και το να γνωρίζουμε όλοι εμείς που γράφουμε και διατηρούμε σελίδες, ότι υπάρχουν εκεί έξω στον κόσμο, πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια άνθρωποι σαν και μας, που συνδεθήκαμε έστω και για μια στιγμή και επικοινωνούμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε, ζούμε όπως όλοι με τις λύπες και τις χαρές μας, τα άγχη και τις ανησυχίες, τις αναζητήσεις μας, διαβάζουμε στα κλεφτά, διαβάζουμε στην ησυχία της νύχτας, με τα ακουστικά στα αυτιά και την αγαπημένη μας μουσική, στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο τάμπλετ.

Σας ευχαριστώ ξανά και σας στέλνω την αγάπη μου!

Χριστός Ανέστη αδέλφια!

Χρόνια πολλά φίλοι του elpis calling όπου κι αν βρίσκεστε, όποιοι κι αν είστε!

Είμαι πολύ χαρούμενη που είστε στην παρέα!

Να είστε όλοι πάντα καλά!

Να είστε δυνατοί, να αντέχετε, να θέλετε, να επιθυμείτε!

Φιλιά πολλά,

Ελπίδα…

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ