ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Ρόδα η ζωή…

Δεν τους είχα δει σε δράση. Δεν ήξερα καν...

Δεν είσαι μόνος! Σού έχω νέα…

Λοιπόν, έχω νέα να σου πω, φτιάξε καφέ! Δε γιορτάζουν...

Κάτι θα γίνει και μη σκας!

Κάτι θα γίνει και μη σκας!...Λεπτό το λεπτό...

Ας γνωριστούμε…

Ας γνωριστούμε…

Καλώς ορίσατε στο elpis calling! Ελάτε να γνωριστούμε…

Είναι μεγάλη χαρά που κατά τύχη έσμιξαν οι διαδικτυακές αναζητήσεις σας με το ηλεκτρονικό περιοδικό μας και βρεθήκαμε σε έναν ιστότοπο παρέα, να μοιραζόμαστε στιγμές…

Όταν μοιράζεσαι, η χαρά μεγαλώνει και η λύπη μικραίνει, οι δύσκολες στιγμές γίνονται πιο εύκολες να τις διαχειριστείς και οι άπειρες σκέψεις που βομβαρδίζουν το μυαλό ηρεμούν, αν τις μοιραστείς.

Η καθημερινότητα, οι αγωνίες, οι δυσκολίες, οι χαρές μα και οι λύπες, η αγάπη για γνώση, για εικόνες, για βόλτες, τα βιβλία και οι φίλοι, οι μοναχικές στιγμές, οι προσωπικές μας ανάγκες, όλα θα τα βρείτε κάπου εδώ μέσα, γιατί η ζωή είναι ίδια για όλους, έχει απ’ όλα, είναι μία και φεύγει τόσο γρήγορα!

Σ’ αυτή τη σελίδα δεν αγαπάμε καθόλου τα δήθεν και τις αντιγραφές. Δίνουμε σημασία και αξία στα απλά, στα σημάδια του καιρού, παρατηρούμε τον κόσμο και τους ανθρώπους, πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε πάει χαμένο!

Απευθυνόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της γης κάθε φύλου, φυλής και ηλικίας. Στο ιστολόγιο αυτό χωρούν όλοι οι άνθρωποι των καθημερινών πραγμάτων, της λογικής και του ρομαντισμού, της ελευθερίας και της ισότητας (ακόμα κι αν αυτό εξακολουθεί να είναι απλά μια ακόμα θεωρία). 

Υπάρχει χώρος για εργαζόμενους, κακοπληρωμένους, ανασφάλιστους, άνεργους, καταθλιμμένους, άρρωστους, χαρούμενους, ρομαντικούς, χωρισμένους, μπερδεμένους, παντρεμένους, μόνους, δυναμικούς, φοβισμένους, γενναίους, αδικημένους, φιλόζωους, ονειροπόλους, ισορροπιστές, πιστούς, ειρηνοποιούς, μοναδικούς ανθρώπους κάθε γειτονιάς του κόσμου!

Εδώ απόλυτα δε χωρούν οι βάρβαροι κάθε λογής!

Μπορείτε να ακούτε στο YouTube.. https://www.youtube.com/channel/UCma6lqG8MN0Bc1o9INMj73A?view_as=subscriber λίγα λόγια από την ψυχή βγαλμένα, μονόλεπτα αγαπητικής φροντίδας και στήριξης και να μας βρείτε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σας καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στον ιστότοπο του elpis calling και στον κόσμο της ελπίδας, που ως αντίδοτο στη δυστυχία φαίνεται να αντέχει ως το τέλος!

Σας στέλνoυμε αγάπη, αγκαλιές και κουράγια, κίνητρα και μερικούς στόχους να υπάρχουν, με την ευχή να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον κοινό καλό αγώνα της ζωής, με την ελπίδα να μην σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε όνειρα για το καλό, την ανθρωπιά, την ισότητα, την αποδοχή, τη συνύπαρξη, την ειρήνη!

Πρόσφατα

Η πατριαρχία μέσα μου…

Η πατριαρχία μέσα μου…Ένεκα των οικογενειακών συγκεντρώσεων και των...

Διαχείριση Συναισθημάτων

Διαχείριση ΣυναισθημάτωνΌταν μιλάμε για διαχείριση συναισθημάτων συνήθως γίνεται μια...

Τα κουλούρια της Λαμπρής

Γιορτές του Πάσχα κι ο καθένας κοίταζε να πορέψει...

Γιάννης Βαρβέρης – Εσπερινός της Αγάπης

Η πόλη με οβελίες αλλού γιορτάζει.Σταθμός Πελοποννήσου κι...

Social Media

Newsletter

Δημοφιλή

Ρόδα η ζωή…

Δεν τους είχα δει σε δράση. Δεν ήξερα καν...

Δεν είσαι μόνος! Σού έχω νέα…

Λοιπόν, έχω νέα να σου πω, φτιάξε καφέ! Δε γιορτάζουν...

Κάτι θα γίνει και μη σκας!

Κάτι θα γίνει και μη σκας!...Λεπτό το λεπτό...

Η Βαρκελώνη έκλεψε την καρδιά μου…

Η Βαρκελώνη χρωστά πολλά στον Γκαουντί ή Γκαουδί, αυτόν τον σπουδαίο αρχιτέκτονα που του έμελλε να φύγει από την ζωή γιατί τον πάτησε το τραμ, όμως άφησε τόσο σπουδαίο, τεράστιο, ιδιοφυές έργο, ίσως και παρανοϊκό.

Ο Νίκος Ταβερναράκης στο elpis calling…

Από τους "Αξέγνιους Περάτες" ως το σήμερα των "Ινάτιδων"...
Ελπίδα Πατεράκη
Ελπίδα Πατεράκηhttps://elpiscalling.com
Παρατηρώ τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές τους, ακούω με προσοχή τις ιστορίες τους. Συγκρατώ τις λεπτομέρειες και τις μικρές στιγμές. Δημιουργώ όπως μπορώ, συχνά ξεχνώ όσα μαθαίνω και ξεκινώ από την αρχή. Αγαπώ το ραδιόφωνο, τις μουσικές, τα σύννεφα, τα λόγια που ενώνουν τους ανθρώπους. Προσδοκώ την αλλαγή. Κρατώ την ουσία.

Η πατριαρχία μέσα μου…

Η πατριαρχία μέσα μου…Ένεκα των οικογενειακών συγκεντρώσεων και των γιορτών, βρέθηκα ξανά πίσω στο χωριό μου παρέα με συγγενείς και φίλους με τους οποίους...

Διαχείριση Συναισθημάτων

Διαχείριση ΣυναισθημάτωνΌταν μιλάμε για διαχείριση συναισθημάτων συνήθως γίνεται μια μεγάλη παρεξήγηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι διαχείριση συναισθημάτων σημαίνει, πως δεν θα νιώθουν ποτέ...

Τα κουλούρια της Λαμπρής

Γιορτές του Πάσχα κι ο καθένας κοίταζε να πορέψει το σπίτι του όπως το όριζε η τάξη των εορτών. Οι γυναίκες ξαναμπήκαν στον αγώνα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Discover more from Elpis Calling

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading