Ας γνωριστούμε…

0
Photo by Alejandro Escamilla on Unsplash

Σας καλωσορίζω στο elpis calling!

Χαίρομαι πολύ που κατά τύχη έσμιξαν οι διαδικτυακές αναζητήσεις σας με τις δικές μου και βρεθήκαμε σε μια σελίδα παρέα να μοιραζόμαστε δυο στιγμές… Όταν μοιράζεσαι η χαρά μεγαλώνει και η λύπη μικραίνει, οι δύσκολες στιγμές γίνονται πιο εύκολες να τις διαχειριστείς και οι άπειρες σκέψεις που βομβαρδίζουν το μυαλό με κάποιον τρόπο ηρεμούν αν τις μοιραστείς.

Μού είναι λοιπόν αρκετό να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας όλα αυτά που αποτελούν την καθημερινότητα ενός απλού ανθρώπου, με τις αγωνίες, τις δυσκολίες, τις τόσες χαρές μα και τις λύπες. Γιατί η ζωή μας έχει απ’ όλα, είναι μία εδώ και φεύγει τόσο γρήγορα!

Δημοσιογραφία, ραδιόφωνο και μουσικές έδωσαν τον πρώτο βηματισμό. Ακολούθησε σιωπή και περισυλλογή, σκέψεις πολλές, ενάρξεις που έληξαν άδοξα και προσπάθειες πολλές για τα πάντα.

Μετά ήρθαν τα χρώματα, οι χειροτεχνίες, τα γραψίματα, οι βελόνες και τα πλεξίματα, μπλεξίματα γενικώς με τα σκαλίσματα απωθημένων και περιπλανήσεις έως μπλο(γ)καρίσματος, με κυρίαρχο το μπλοκάρισμα!

Κουράζομαι ακόμα με την υπερβολή και την εμμονή και καθόλου μα καθόλου δεν αγαπώ τα δήθεν και τις αντιγραφές γενικώς. Δίνω σημασία στα σημάδια του καιρού, παρατηρώ πολύ και θέλω να πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε πάει χαμένο!

Μόνιμη συντροφιά οι ήχοι, το σημειωματάριο κι ένας μικρός πανικός που οδηγεί σχεδόν πάντα σε μια σελίδα ή σε μια δημιουργία του emorfon ή σε μια ηχογράφηση για το YouTube.. https://www.youtube.com/channel/UCma6lqG8MN0Bc1o9INMj73A?view_as=subscriber

Σας καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο προσωπικό μου ιστολόγιο και στον κόσμο της ελπίδας, που ως αντίδοτο στη δυστυχία φαίνεται να αντέχει ως το τέλος!

Σας στέλνω από το νησί με όλη μου την αγάπη αγκαλιές, κουράγια, κίνητρα και μερικούς στόχους να υπάρχουν, με την ευχή να συνεχίσετε να κάνετε όνειρα!

Αυτό είναι το elpis calling κι εγώ είμαι η Ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ