Κάτι θα γίνει και μη σκας!

0

 

Λεπτό το λεπτό μικραίνει η μέρα. Λεπτό το λεπτό μικραίνουν όλα, μα είναι τόσο αργή αυτή η εξέλιξη, που μας αφήνει χρόνο να ονειρευτούμε, να δούμε μέσα στην ψυχή μας και να διορθώσουμε όσα δεν μας ικανοποιούν, να μελετήσουμε όσα δεν γνωρίζουμε και να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, μα χωρίς να ξεχνάμε τον εαυτό μας. Κάθε λεπτό μια νέα αρχή, κάθε λεπτό μια νέα ευκαιρία. Ας μην χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας σε λάθος σκέψεις που δεν θα μας οδηγήσουν στο ξέφωτο της ψυχής. Όλα είναι εδώ, στο τώρα, σ’ αυτό που έχουμε στην κάθε μοναδική στιγμή που ζούμε!

Αν βρεις χρόνο να σκεφτείς ήρεμα, θα βρεις τον χρόνο και να αποφασίσεις ήρεμα. Δεν υπάρχουν πολλοί και περίπλοκοι τρόποι. Υπάρχουν μόνο περίπλοκοι τρόποι σκέψης. Ούτε κάποιο πρόβλημα είναι άλυτο, εκτός κι αν εσύ το δεις έτσι. Να ευχόμαστε και να ελπίζουμε να είμαστε καλά στην υγεία μας και για όσα λύνονται, ας ψάξουμε ώριμα, ήρεμα και συνετά να βρούμε την λύση. Για όσα δεν ξέρουμε το πώς, ας ρωτήσουμε, ας συμβουλευτούμε. Κι αν ακόμα δεν υπάρξει λύση, ας αφήσουμε το αύριο να μας δείξει τον τρόπο. Κάτι θα γίνει και μη σκας! Άλλωστε όλα για μας είναι, τα εύκολα και τα δύσκολα θα υπάρχουν πάντα στην κάθε μέρα μας. Μένει να μάθουμε τον τρόπο να τα διαχειριστούμε!

Όλα τα καλά σε όλους σας!

Ελπίδα Π.

Προηγούμενο άρθροΕγώ είμαι εσύ…
Επόμενο άρθροΑυτά που λύνονται!…
Παρατηρώ, ακούω, ερευνώ. Ζωγραφίζω, γράφω, σκαλίζω με συνοδεία μουσικής, δημιουργώ όπως μπορώ, μπλοκάρω και μπλο(γ)κάρω, μαθαίνω και ξεχνώ, πέφτω και σηκώνομαι. Αγάπη πρώτη το ραδιόφωνο. Ανάσα ζωής μια βόλτα. Κοιτώ ορίζοντα. Προσδοκώ αλλαγή. Κρατώ την ουσία. Είμαι η Ελπίδα και ζητώ ακρόαση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ