Ας γνωριστούμε…

0
μη σταματάς να ελπίζεις!

Καλώς ορίσατε στο elpis calling!

Χαίρομαι που κατά τύχη έσμιξαν οι διαδικτυακές αναζητήσεις σας με τις δικές μου αναζητήσεις…

Ελπίζω στην «άλλη γραμμή» να υπάρχουν ψυχές με ανοικτά αυτιά (ή αφτιά, όπως θέλετε) και καλή διάθεση, μα κυρίως με αγάπη στην επικοινωνία και την αληθινή ζωή, την πραγματική, που με όλη την ομορφιά της κρύβεται σε μικρές, μοναδικές στιγμές. Αλλιώς να ξαναπάρουμε όλοι το μηδέν μήπως έχουμε καλύτερο ήχο στις γραμμές επικοινωνίας μας!

Η μοιρασιά σε όλα μεγεθύνει, δυναμώνει και επιστρέφει πάντα ως καλοσύνη που όλοι επιθυμούμε να έχουμε συντροφιά στη ζωή μας. Μού είναι λοιπόν αρκετό να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας αγάπες, αγωνίες, χαρές και λύπες. Γιατί πολύ απλά αυτή η ζωή, έχει από όλα!

Ξεκίνησα με δημοσιογραφία, ραδιόφωνο και μουσικές. Συνέχισα με χρώματα, χειροτεχνίες, πινέλα, γραψίματα, βελόνες και πλεξίματα, με μπλεξίματα γενικώς με τα σκαλίσματα απωθημένων και χαμένων θησαυρών, και περιπλανήσεις εδώ και κει έως μπλοκαρίσματος!

Κουράζομαι με την υπερβολή και καθόλου μα καθόλου δεν αγαπώ τα δήθεν και τις αντιγραφές. Δίνω σημασία στα σημάδια του καιρού, παρατηρώ πολύ και θέλω να πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Μόνιμη συντροφιά οι ήχοι, το σημειωματάριο κι ένας μικρός πανικός που οδηγεί σχεδόν πάντα σε μια σελίδα.

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου ιστολόγιο και στον κόσμο της ελπίδας που ως αντίδοτο στη δυστυχία του κόσμου, αντέχει ως το τέλος.

Σας στέλνω από το νησί με όλη μου την αγάπη κουράγια, κίνητρα και στόχους με την ευχή να συνεχίσετε να κάνετε όνειρα!…

Αυτό είναι το elpis calling κι εγώ είμαι η Ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.