Ας γνωριστούμε…

0
Photo by Alejandro Escamilla on Unsplash

Σας καλωσορίζω στο elpis calling!

Χαίρομαι πολύ που κατά τύχη έσμιξαν οι διαδικτυακές αναζητήσεις σας με τις δικές μου αναζητήσεις και βρεθήκαμε σε μια σελίδα παρέα να μοιραζόμαστε δυο στιγμές…

Η μοιρασιά σε όλα μεγεθύνει, δυναμώνει και επιστρέφει σχεδόν πάντα ως καλοσύνη που όλοι επιθυμούμε να έχουμε συντροφιά στη ζωή μας.

Μού είναι λοιπόν αρκετό να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας αγάπες, αγωνίες, χαρές και λύπες. Γιατί πολύ απλά αυτή η ζωή έχει από όλα, είναι μία και μοναδική και φεύγει γρήγορα!

Δημοσιογραφία, ραδιόφωνο και μουσικές έδωσαν τον πρώτο βηματισμό.

Μετά χρώματα, χειροτεχνίες, γραψίματα, βελόνες και πλεξίματα, μπλεξίματα γενικώς με τα σκαλίσματα απωθημένων και περιπλανήσεις έως μπλο(γ)καρίσματος!

Κουράζομαι με την υπερβολή, την εμμονή και καθόλου μα καθόλου δεν αγαπώ τα δήθεν και τις αντιγραφές.

Δίνω σημασία στα σημάδια του καιρού, παρατηρώ πολύ και θέλω να πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε πάει χαμένο!

Μόνιμη συντροφιά οι ήχοι, το σημειωματάριο κι ένας μικρός πανικός που οδηγεί σχεδόν πάντα σε μια σελίδα ή σε μια δημιουργία του emorfon! https://emorfon.com/

Σας καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο προσωπικό μου ιστολόγιο και στον κόσμο της ελπίδας, που ως αντίδοτο στη δυστυχία φαίνεται να αντέχει ως το τέλος!

Σας στέλνω από το νησί με όλη μου την αγάπη αγκαλιές, κουράγια, κίνητρα και μερικούς στόχους να υπάρχουν με την ευχή να συνεχίσετε να κάνετε όνειρα!

Αυτό είναι το elpis calling κι εγώ είμαι η Ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here