Δε θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή, γιατί απλά δεν υπάρχει!

2

Η πρώτη ανάρτηση δεν ήθελα να έχει ημερομηνία νέου έτους, δηλαδή να ξεκινά την πρώτη του πρώτου και να είναι άλλη μία απόφαση στην πλούσια λίστα που κάθε χρόνο ευλαβικά φτιάχνω, ανανεώνω, συμπληρώνω αλλά σχεδόν ποτέ δεν ακολουθώ.

Χρόνια μετά έρχομαι να πω με σιγουριά, ότι εκτός της λίστας του σούπερ μάρκετ και των καθημερινών υποχρεώσεων, ποτέ καμιά άλλη λίστα δε βοήθησε σημαντικά την εξέλιξή μου. 

Η πρώτη ανάρτηση λοιπόν ήθελα να είναι τοποθετημένη χρονικά σε κάποια μέρα κάποιου έτους, έτσι απλά, χωρίς υποσχέσεις και άπιαστους στόχους.

Κάτι μού λέει όμως, πως είστε πολλοί εκεί έξω που συμφωνείτε μαζί μου. Σίγουρα έχετε απίστευτα ενδιαφέροντα και ταλέντα και δεν κινείστε με βάση ένα μόνο σχέδιο, δεν ακολουθείτε τυφλά κάποιο πρόγραμμα ούτε φοράτε παρωπίδες, σκέφτεστε, διαβάζετε, αγαπάτε, αγωνίζεστε για την καθημερινότητα και για το μη τέλειο, αυτό που σημαίνει αλήθεια και αρετουσάριστη πραγματικότητα.

Με λίγα λόγια οι σελίδες αυτές ανήκουν σε σας, τους αληθινούς!

Photo by Robin Spielmann on Unsplash

Με παρέα και βάση το elpis calling απευθύνομαι σε όλους τους ανθρώπους της γης κάθε φύλου, φυλής και ηλικίας. Στο ιστολόγιο αυτό χωρούν όλοι οι καλοί των καθημερινών πραγμάτων, της λογικής και του ρομαντισμού, της ελευθερίας και της ισότητας (ακόμα κι αν αυτό εξακολουθεί να είναι απλά μια ακόμα θεωρία). Υπάρχει χώρος για εργαζόμενους, κακοπληρωμένους, ανασφάλιστους, άνεργους, καταθλιμμένους, άρρωστους, χαρούμενους, χωρισμένους, μπερδεμένους, παντρεμένους, μόνους, δυναμικούς, φοβισμένους, γενναίους, αδικημένους, φιλόζωους, ονειροπόλους, ισορροπιστές, πιστούς, ειρηνοποιούς, μοναδικούς ανθρώπους κάθε γειτονιάς του κόσμου!

Εδώ απόλυτα δε χωρούν οι βάρβαροι κάθε λογής!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, λέω πως μπορεί να έχουμε κάτι κοινό μέσα στα χιλιάδες που κατακλύζουν τις σελίδες που καθημερινά επισκέπτεστε. 

Οι προσδοκίες μου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, οι μεγάλες προσδοκίες περνούν από μυριάδες κύματα και δεν αντέχω πια τα πολλά πολλά!

Αλλά τώρα, ακόμα και οι απλές προσδοκίες αρκούν για να φέρουν την ανατροπή!

Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ!

Θα χαρώ να διαβάσω και το σχόλιό σου!

………………. ………………… ………………… ……………………. …………………. …………………. …………………. 

Φτιάχνω από παιδί, φτιάχνω ζωή
Πάνω στα αστέρια, την κορφή του κόσμου
πες μου πώς να φτάσω με τα χέρια..

Ελπίδα Π.

 

Φωτογραφία τίτλου by Danielle MacInnes on Unsplash

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίδα σου ευχόμαστε χρόνια πολλά να έχει ακόμα το μπλογκ σου και εσύ χρόνια πολλά να μας χαρίζεις τις ιδέες σου,
    τις σκέψεις σου και ταξίδια σου και εμείς απλά να σε απολάμβανουμε. Μαμά Μαρία από το μπλογκ Ανθομέλι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here